.: Cocoa Collagen Power Plus :.

COCOA COLLAGEN POWER 




TAWARAN ISTIMEWA

Retail Price : RM59.90/Set(SM) RM69.90/Set(SS)

(10 sachet X 25g X 3 kotak)

Kembalikan Keremajaan Anda

Cocoa Collagen Power Plus adalah produk terbaru berasaskan Kolagen @ Collagen yang paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalam....
Koko Pracampuran... adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat..
Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :

* Marine Collagen ~ Membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.
* Kacip Fatimah ~ Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.
* Lobata ~ Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung.
* Krimer bukan tenusu ~ Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.
* Dextrose Monohydrate ~ Melambatkan proses penuaan.
* Oligo Saccharide ~ Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.

Kebaikan dan Khasiat :

* Membantu mengimbangi hormon.
* Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut.
* Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit.
* memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.
* Melambatkan proses penuaan.
* Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri.
* Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah.
* Mencerahkan kulit secara semulajadi.
* Memberi tenaga.
* Membantu mengurangkan keguguran rambut.
* Melancarkan peredaran darah dalam badan.
* Mengimbangi berat badan.
* Meningkatkan daya penghadaman.
* Mengurangkan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot.

*** Semua wanita berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan Cocoa Collagen ini kecuali wanita mengandung tidak digalakkan."

1 Sachet sahaja sehari untuk keremajaan anda, cubalah....."

"Apalagi... Nikmatilah keajaiban dan khasiat minuman yang menakjubkan ini"

Tak percaya??? Anda cubalah sendiri, dah rasa baru tahu... pasti nak lagi...
"Anda takkan menyesal........"

Kepada yang berminat & ingin mencuba,sila email @ sms pesanan dan barang akan dihantar selepas pengesahan bayaran diterima.

JOM BACA TESTIMONI NIH : -

Testimoni 1: Testimoni untuk penggunaan seminggu Cocoa Collagen. -breast mcm besar & bulat, serious kau…baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut-muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang sama. Tumit masih pecah lagi sebab aku nye teruk sikit pecah dia. Nanti dah dua minggu aku bg lagi testimoni.

Testimoni 2: akak….nak update lagi nih… JERAWAT? DAH HILANG!!!!!suke sangat… BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih… TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU…hehehe… best sgt la..x pyh nak kena sental ari2….YANG PALING BEST….!!!MUKE SAYER DAH OK….MCM MUDA JER RASA….( org asyik teka 20 jer…)hihi..padahal umur dah 24…wakakakaaa….

Testimoni 3: Nadia says:” kak.. kita baru minum 5 hari. kira 5 paket la kan. pejal n bulatnya breast kita. nasib baik lum hantar tempah lg baju tunang. kalo tak dah tak muat tang dada nanti.tapi.. alaa.. atas dh best, punggung yg kempis ni lom jalan lagi. kalo dua2 naik baru cunn.. heheheh… ”

Testimoni 4 : Colagen ni mmg marbeles. mula2 mmg i pun sinis jer fikir murah camni ada kesan ke. tp memandangkan harga dia murah sgt i fikir try jer la.firstly, rasa dia mmg sedap. rasa koko campur kopi. i ingat dah 2-3 kotak baru nampak perubahan spt kebanyakan produk kolagen yg lain. tp mengejutkan hari pertama minum masa sahur, mata segar bugar. selalu lepas subuh sambung tido sampai kul 9. kali ni siap solat sunat fajar, mengaji lg tp steady jer x ngantuk. buang air pun lawas n puas. Dalam seminggu penggunaan pulak rata2 pengguna komen tumit kaki yg pecah2 jd pulih licin. ramai x perasan mulanya. lepas seminggu pulak.. hehehehe.. ni yg ramai pompuan suka dgr. kewanitaan kita jadi tambah rapat. ada sorang kakak ni komen kelakar lak. dia dah ala2 kering gitu . tp lepas seminggu minum cocoa collagen ni, dah ada mcm ada pelincir pulak . jd sexlife dia tambah boosting ler. tp baru dia sorang komen cenggitu. tak tau la pulak kat org lain .gitulah.. x sangka produk murah gini memberikan kesan yang menakjubkan.

Testimoni 5: malam td dpt tido 3 jam jer. mcm nk nangis jam bunyi kul 4:30am utk sahur . tp pikirkan anak2 kuatkan gak bangun memasak. i dah plan nk sambung tido terus lepas subuh n suh hubby jer tgk anak2 bersiap ke sekolah. abis makan minum cocoa collagen. tak sampai 5 minit terus mata segar bugar balik . instead of jumping on my bed, i terus mandi n kemas umah pagi2 buta tu. heran husband i sbb td beriya2 dok pesan ngan dia penuh dramatik betapa ngantuk n penatnya.

Testimoni 6: cocoa collagen ni masuk 4hari aku minum cocoa tu, first time aku tgk kotak cocoa tu pun aku dah jatuh hati..coz aku bayangkan aku dpat 1kotak yg ada 30paket…tapi tgk2 dapt 3ktk suspend gak aku ingatkan hang salah antar..mampus aku nak kena tambah duit lagi…tapi upanya 1kotak tu ada 10paket yer…ok aku nak bagi review aku kat hang selepas 4hari aku minum.. first time hirup pergh…sedap ler mengalahkan coffee beans la pulok…tapi mmg sedap hang…aku belasah ler sehari 2kali..lepas buka pose dan masa sahur…apa yg aku dapt rasa mmg badan aku tak letih mmg segar je sepanjang hari seperti yg hang ckp la….lepas tu yg magic nye aku tgk tumit kaki aku yg dulu pecah dan kasar macam org kerja buruh kasar tu alhamdulillah akhirnye bertangkup dan buleh ler dikatakan licin…tapi lum licin sepenuhnye..tapi aku puashati ler coz b4 this aku dah sapu krim macam2 krim..tak jalan juga..akhirnya mimpi aku menjadi kenyataan. hubby aku lak puji aku dia kata muka aku nampak pinkish dari biasa..aik biar betik.. hang pun camtu ke? aku mmg tak amik apa2 selain cocoa hang nie coz aku nak tgk dia nye kesan yg ckp cepat tu…lagi pulok aku minum 2paket sehari tu yg nampak cepat kot…lepas tu kan betul ler hang kata breast ada denyut-denyutan ler..tapi aku tak berani nak kompem ler sebab cocoa coz aku nak period nie sekali berdenyut sebab nak period malu je kat hang….hahahha…panjang lebar lak aku cerita..tapi aku mmg berterima kasih kat hang ler kenalkan cocoa nie..make sure aku nye stok utk tiap bulan ada tau..sampai je masa hang send kat aku…aku nak buat amalan tiap bulan..makna aku nye 2set ler yer sebulan..hahahaha org suh minum 1paket sehari aku lak belasah 2paket sehari..tak per janji murah,berkesan, cantik n selamat .nanti aku update lagi..kawan aku pun nak order nanti dia contact hang..aku dah bagi no ko kat dia dah..

Testimoni 7: So far baru 5 paket aku minum tapak kaki dah tak keras dah la.. aku mmg takde masalah tumit pecah cuma kasar”


Testimoni 8: Nak kata ada perubahan ketara masih baru minum lagi. Cuma akak perasan jerawat dah mulai kering.
Testimoni 9 :Kak, saya nak order lagi cocoa collagen tu. Mak saya selalu pening2, sakit kepala. Saya ada bg dia try jugak. Dan, kesannya amat baik di mana baru minum 2 sachet, mak saya cakap dia dapat rasa perubahan yg positif, iaitu sakit kepala hilang, pening pun hilang dan rasa cergas dan bertenaga. Itu pengalaman mak saya laa....Then, pengalaman saya pulak, mcm dengan mak jugak, tapi saya dapat rasa yg breast n bontot saya makin pejal. Mula2 ambil cocoa ni, rasa denyut2 kan breast. Dah masuk minggu ke 2, suami pon perasan macam makin bulat jeee, hehehee..... Dan, jerawat besar pun dah tak tumbuh, cuma jerawat kecik je, tu pun sebijik 2 je.... Tapak tangan n kaki pun rasa makin lembut. Memang berbaloi!!!!

Testimoni 10 :Cocoa collagen nie kalau nak minum selalu pun boleh , sebab dia minuman kesihatan, tapi tak cukup sebulan la, kalau bajet lebih boleh la kan, tapi lin memang tak sangka la result dia memang mengancam, dia mengancam lin sendiri, sebab my darling tak nak lepas kan lin, hari hari mau, ape lagi layan jela. Bukan main2 tau kenyataan,.
Testimoni 11: hari ni baru berkesempatan tuk saya tgk2 kedai akak......saya nk bg testimonial ni.......C ocoa collagen tu mmng manteppp abis la, Last week saya jumpa kwn yg dah berbulan2 tak jumpa so dia kata ............ WAH !!!!! AKAK SKANG BODY BERTAMBAH SEKSI WOOOO....... ...dia tgk tang punggung ....dulu tak naik cam ni......hehehehhe. .....tp rata2 kalu jumpa member yg dah lama tak jumpa mesti ckp tang tuuu.......ALHAMDUL ILLAH.... ..mmng serasi la......kalu breast lak mmng terletak je........yg paling best hubby la.....suka sgt tgk pubahan anom........

Testimoni 12: BETUL ... BETUL .... BETUL (macam upin n ipin) ... hehe ... nak bg Testimoni gak ... kat sini husbend tak baca takpe ... husbend Azie pun cakap 'tutttt KETAT ... mcm anak daraa ... (hakikatnye anak dah 2) he...he...he. .. pada yg belum try, CEPAT! CEPAT! TRY!* Su mer pompuan 20 tahun ke atas leh minum CCP ni kecuali yang pregnant kena tunggu baby kluar dulu kay ...Untuk mummy yg breastfeed, jangan risau, boleh minum CCP ni ... Kak Faz pun still exclusively breastfeed my little Anis ...
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to ".: Cocoa Collagen Power Plus :."

Post a Comment